Torna l'exposició col·lectiva "Parant taula" al Terracotta Museu

La Bisbal d'Empordà

Data: 11/03/2022

La Bisbal recupera l'exposició col·lectiva "Parant Taula" al Terracotta Museu. Aquesta tercera edició se celebrarà del 19 de març al 26 de juny i inclourà un ampli ventall d'activitats paral·leles per continuar reivindicant el binomi entre gastronomia i ceràmica.

El Terracotta Museu de la Bisbal acollirà una vegada més la mostra "Parant Taula" que es podrà visitar a la sala d'exposicions temporals del 19 de març al 26 de juny. L'exposició de vaixelles que presenta les noves col·leccions dels ceramistes del municipi i voltants arriba farcida de novetats per tal que l'esdeveniment es converteixi en un espai de confluència entre la ceràmica i la gastronomia.

La inauguració comptarà amb la participació d'onze establiments locals que serviran tapes servides amb un bol de ceràmica dels artesans locals. Una mostra gastronòmica per donar visibilitat a la varietat de l'oferta que hi ha a la ciutat.

Una de les activitats destacades és el sopar gastronòmic que es farà el 25 de març a les sales de l'exposició del Tarracota Museu. La iniciativa vol ser una experiència gastronòmica i cultural en què participaran quatre reconeguts xefs locals que han elaborat un menú especial per a l'ocasió servit en les vaixelles exclusives exposades a la mostra. Abans, s'oferirà una visita guiada per conèixer el magatzem de reserva i un recital de violoncel.

Paral·lelament es faran altres activitats com conferències, presentacions i una projecció d'un documental. Tot això amb la col·laboració de l'Associació de Ceramistes de la Bisbal i la marca Ceràmica de la Bisbal, La Cuina de l'Empordanet i la Federació del Comerç del municipi.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura