14 cuiners professionals cuinen un arròs solidari per 400 comensals per Viu Autisme

INTERVÉ: Sara García, associació Viu Autisme / Marc Ribas, cuiner

14 xefs de diferents restaurants van cuinar arròs per 400 persones a Platja d'Aro. L'objectiu era recaptar diners per l'associació Viu Autisme que treballa per facilitar la vida a les persones amb Trastorn de l'Espectre Autista (TEA). Encapçalats pel mediàtic cuiner Marc Ribas l'arrossada també va comptar amb una bona colla de cuiners de la Cuina de l'Empordanet.

Aquesta arrossada popular va convertir-se en una gran festa familiar amb actuacions per la maniada al migdia i música pels més grans a la tarda.

L'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro, els cuiners, empreses vinculades amb el món de la gastronomia i altres patrocinadors van solidaritzar-se amb aquesta iniciativa per ajudar a l'associació Viu Autisme.

14 restaurants es van quedar aquest diumenge en el servei del dinar sense el seu xef que estava cuinant aquest arròs solidari amb el que se'n van atipar unes 400 persones. Viu Autisme es dóna a conèixer amb iniciatives com aquesta que serveixen per ampliar el teixit social de l'associació. Entre les tasques que desenvolupen la última és la pictorització de Platja d'Aro per millorar l'accés a diversos comerços, equipaments i serveis a les persones autistes.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura