En marxa el cicle d’espectacles Els Disabtacles de l’Associació ETC

Jordi Salas de l'Associació d'Espectacles, Teatre i Cinema ETC, l'entitat organitzadora, presenta les pròximes activitats. Unes activitats que volen donar llum a la força cultural del territori. Altrament, també vam comptar amb la presència a plató de la guanyadora de la primera edició del Poemy Slam dels Dissabtacles, l'Imma Petit. Qui viu la poesia des d'un punt de vista teatral.

El segon dissabte de cada mes, l'espai Escoles Velles de Castell-Platja d'Aro i s'Agaró, acull el cicle d'espectacles DISSABTACLES. El darrer cap de setmana, ja es va encetar aquesta rica programació que ofereix tota mena de mostres: recitals de poesia, lectures teatralitzades, teatre...i moltes sorpreses que encara estan per descobrir.

A continuació, en Jordi Salas de l'Associació d'Espectacles, Teatre i Cinema ETC, l'entitat organitzadora, presenta les pròximes activitats. Unes activitats que volen donar llum a la força cultural del territori.

Altrament, també vam comptar amb la presència a plató de la guanyadora de la primera edició del Poemy Slam dels Dissabtacles, l'Imma Petit. Qui viu la poesia des d'un punt de vista teatral.

Ara, el públic baix-empordanès es troba a l'espera de la següent experiència dissabtacle el 17 de febrer. Tot plegat, podeu trobar la informació a les seves xarxes socials o a la newsletter de Castell-Platja d'Aro i s'Agaró.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura