Comença el Tastaolletes a la Bisbal d'Empordà amb la seva ruta gastronòmica i el concurs

Comença el Tastaolletes a la Bisbal d'Empordà amb la seva ruta gastronòmica i el concurs
La Bisbal d'Empordà

Data: 15/10/2018

La 8a edició del Tastaolletes va començar el passat 12 d’octubre, i s’allargarà fins el dia 28 d’octubre amb la voluntat d’atreure visitants i potenciar el turisme fora dels mesos estivals. Per participar al concurs només cal votar el tastet i/o platet, omplint la butlleta que es pot dipositar a les urnes que hi haurà al Castell Palau i a Torre Maria fins el dimecres 31 d’octubre. Per participar al sorteig cal que la butlleta tingui estampat el segell de cada establiment i qui ho faci pot optar al sorteig d’un vol en globus per a dues persones.

Un any més els restaurants seguiran oferint un menú degustació, durant el servei de dinar i sopar, a un preu tancat amb 5 tastets/tapes que inclou la beguda (vi DO Empordà). Els bars i restaurants oferiran un tastet especialitat de la casa a un preu tancat de 3€ que inclourà una copa de vi de la DO Empordà. Tots els establiments serveixen les tapes en plats de ceràmica, realitzats per algun dels productors adherits a la marca ‘Ceràmica de la Bisbal’. A més a més, les pastisseries tindran un tastet dolç especialitat de la casa i a preu tancat.

Cal tenir present que en aquesta edició hi ha més d’una desena propostes gastronòmiques vinculades a restaurants, bars i pastisseries. Els establiments participants són: Hostal Adarnius, Divinum La Bisbal, Cafeteria L’Escut, El Toc i Hotel Mar de Tasmània, La Cantonada i les pastisseries Can Font, Can Massot i Galetes Graupera.

Així, en el marc d’aquest 4t concurs Tastaolletes, les persones que facin la ruta gastronòmica podran valorar els tastets degustats i, segons els resultats recollits, es premiarà el “Millor tastet” i el “Millor menú degustació” d'aquesra edició.

Fins a 6 productors de ceràmica utilitària adherits a la marca “Ceràmica de la Bisbal” i/o associats a l’Associació de Ceramistes de la Bisbal presentaran les noves col·leccions de servei de taula de ceràmica en una exposició al Castell Palau de la Bisbal d’Empordà. Aquesta mostra, emmarcada en el Tastaolletes 2018 i coorganitzada per l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà i l’Associació d’Empresaris Artesans Ceramistes de la Bisbal i Comarca, romandrà oberta al públic fins el 29 d’octubre.

D’altra banda, també cal afegir-hi una de les novetats del Tastaolletes d’enguany: el Terracotta Museu acollirà l’exposició col·lectiva Parant taula per presentar les noves col·leccions de servei de taula de ceràmica. Es tracta d’una mostra on participen productors de ceràmica utilitària adherits a la marca ‘Ceràmica de la Bisbal’ i/o associats a l’Associació de Ceramistes de la Bisbal. L’exposició es podrà visitar entre el 12 i 28 d’octubre i està coorganitzada per l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, el Terracotta Museu i l’Associació de Ceramistes de la Bisbal i Comarca.

El Tastaolletes és una iniciativa de l’Àrea de Promoció i Desenvolupament Local de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, amb la participació especial de l’Associació d’Empresaris Artesans Ceramistes de la Bisbal i Comarca. El projecte compta amb el suport del Pla de Barris i de la Diputació de Girona.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura