Emmaskarats, 4 Gats i Mar i Muntanya guanyadors de la Rua de Carnaval Guíxols 2020

Era la primera de les rues més importants de la Costa Brava i no va decebre ningú. La rua de Sant Feliu de Guíxols va transcorre amb total normalitat i amb especial bona sintonia entre totes les colles.Un cop acabat el recorregut per part de tots els participants es van repartir els premis i els guanyadors van ser Els Emmaskarats d'Olot en comparsa, Els 4 Gats de Sant Feliu en Carrossa Petita i Mar i Muntanya de Santa Cristina en Carrossa Gran. D'aquesta manera els tres principals premis van quedar repartits colles de tres poblacions diferents. 

Els Emmaskarats i la seva Marea Caribenya van meravellar el públic amb un vestit marcat pel blau i plens de color i el jurat també va valorar el seu desplegament coreogràfic. Darrera seu, en segona posició van acabar els Ginjols d'en Bas, amb un vestit espectacular marcat per una gran serp a l'esquena. Completava el podi de comparses la Colla Tramuntana, una colla de Sant Feliu de Guíxols que ha guanyat nombrosos premis durant tota la seva història i aquesta vegada s'havia de conformar amb un tercer premi amb un vestit pompós inspirat en les cabres. La quarta posició va ser finalment per Les Trapelles de la Bisbal. 

Pel que fa a Carrosses Petites els guanyadors van ser Els 4 Gats de Sant Feliu de Guíxols que anaven acompanyats d'un vaixell espectacular i amb el nom de de Proa a Pop. Els Esperits van quedar segons amb la disfressa i la Carrossa Petita de La Sagrada Família. Completaven el podi Els Esventats i en quarta posició se situaven els Golfo's. 

En Carrosses Gran el primer premi va viatjar fins a Sant Cristina amb els debutants de Mar i Muntanya i las seva Cavalcada Marina. Per sota va acabar una de les colles més reconegudes arreu, com ho és la Carnavalesca d'Olot i Castellfollit amb la seva flor de lotus i en tercer lloc la Santjoanenca, mentre que en quarta posició es va situar La Carnavalesca de la Garrotxa. La competició de Carrosses Grans va estar molt marcada per la qualitat de les colles garrotxines.  

Ara tocarà esperar a la rua per excel·lència, a Platja d'Aro, el dissabte a la tarda i amb la rua de Santa Cristina, aquest any, com a novetat, també amb premis. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura