La Fira de Circ al Carrer de la Bisbal culmina amb un 90% d'ocupació en els espectacles

Acrobàcies, aeris, clown o equilibrisme han teixit la programació de la Fira de Circ al Carrer de la Bisbal. La capital del Baix Empordà ha esdevingut així, punt de trobada entre una trentena de companyies que han presentat, en el transcurs d'aquest cap de setmana, una quarantena d'espectacles.

Amb prop de 10.000 entrades venudes i la meitat de les actuacions amb el cartell de Sold-Out, els resultats de la 26a edició de la fira es llegeixen amb optimisme pels seus organitzadors. I és que enmig d'una pandèmia, es va voler donar una glopada d'aire al sector i per això, es va presentar una programació farcida de companyies km 0.

Sobre l'escenari destacar la primera producció pròpia de la Fira de Circ de Carrer, titulada 'Cabaret Apòstrof T'. Dirigida per Marcel Tomàs, l'actuació va exhaurir totes les entrades, i alhora fou l'encarregada de clausurar l'edició d'enguany.

Noms com Circ Pistolet, Leandre Clown, En Diciembe o Los Galindos van presentar les seves peces aquest cap de setmana a la Bisbal. Tots ells també van posar de manifest la voluntat d'aconseguir la paritat en les programacions i alhora potenciar el circ local.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura