Luis Miguel estrena Cap Roig amb pur espectacle

Intervé: Juli Guiu, director de Cap Roig

Tret de sortida de pur espectacle el que es va viure aquest divendres el Festival de Cap Roig. El mexicà Luis Miguel va fer una demostració de domini de l'escenari a l'alçada de les grans nits del certamen de Calella de Palafrugell.

Acompanyat d'una banda potent, Luis Miguel va fer una repassada als 36 anys de carrera acumulats i va tocar tots els pals, tant pel que fa a estils com a temes. Sense oblidar-se de gairebé cap dels seus grans temes va passar pel funk, les balades, el rock, els boleros o fins i tot va omplir l'entarimat amb una quinzena de "mariachis". No va deixar d'interpretar clàsscis seus com "Si nos dejan" o "Échame a mi la culpa". 

En la primera nit de Cap Roig, Luis Miguel es va guanyar en tot moment el públic majoritàriament femení: pancartes, agafades de mans, flors o samarretes de la selecció mexicana, són alguns dels regals que no va parar de rebre. I això que va començar pràcticament una hora més tard de l'anunciat. En tot cas ho va compensar amb grans dosi de simpatia i tècnica vocal en un recital que va durar més de dues hores i va tenir diversos visos. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura