Els 13 restaurants d'El Plat Blau es sumen a la marca de garantia Gamba de Palamós

Els 13 restaurants de la Badia - el Plat Blau podran penjar a partir d'ara el certificat de marca de garantia gamba de Palamós a la porta. Fins ara només dos d'aquests establiments tenien el segell, però enguany l'associació ha fet un pas endavant i ha decidit certificar-se sumant-se així a la norantena de peixaters, barques d'arrossegament, distribuïdors i restaurants acreditats. 

El Plat Blau agrupa restaurants de Palamós, Calonge i Sant Antoni i Vall-llobrega que ofereixen al llarg de l'any organitzen els menús gastronòmics de l'Olla del Peix, l'Escamarlà i la Gamba. Gràcies a la marca de garantia, ara els clients tindran la certesa que el que consumeixen és una autèntica gamba de Palamós.

Per tal d’aconseguir aquestes certificacions les empreses certificades han de passar auditories i controls dels tècnics auditors en base a paràmetres com la qualitat en la manipulació, conservació, transport. També es valora la presentció del producte que en fan els establiments, que confien en la qualitat del què serveixen i en són prescriptors.

Juntament amb l'Associació de la Badia - el Plat Blau, s'han sumat a la marca de garantia gamba de Palamós dues empreses i dos restaurants més, entre els quals destaca el Eth Bistro de Vielha, que és el primer establiment de la província de Lleida en certificar-se. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura