El Ballet de Barcelona presenta Mixed Bill el 24 d'agost a Sant Feliu de Guíxols

Intervenen: Chase Johnsey i Carlos Renedo, directors artístic i executiu del Ballet de Barcelona 

En Chase Johnsey i en Carlos Renedo són els directors artístic i executiu del Ballet de Barcelona. Aquest dimarts han visitat el Teatre Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols on el proper 24 d'agost presentaran Mixed Bill, el primer espectacle de la nova temporada amb un ADN 100% de dansa que incorpora fragments de la Bella Dorment, El Corsari, la Mort el Cigne i fins i tot una coreografia original d'Antonio Carmena creada especialment per aquest ballet. 

La companyia tot just comença a fer els seus primers passos ja que el projecte es va formar en només 39 dies i es va presentar el passat mes de juny al teatre Condal de Barcelona. Neix fruit del desig de ballarins i ballarines de set nacionalitats de celebrar la dansa i formar un grup inclusiu que fugi dels estereotips que encotillen el ballet.  

El Ballet de Barcelona vol esdevenir la companyia de dansa estable emblema de la ciutat comtal i obrir portes a les escoles o a grups de persones amb discapacitats perquè la dansa sigui universal. 


 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura