Dimitry Romanov presenta la seva gran obra a la badia de Sant Pol

L'artista i escultor rus Dimitry Romanov va inaugurar a l'espai Sea Club de l'Hotel Alàbriga, la seva gran obra que li ha portat 10 anys en fer-la, un mural en baix relleu amb la figura del pop com a tema central, fet a partir d'un miler d'ampolles de vidre recollides del mar i dels boscos; i dotat de llums LED que s'il·luminen de nit. El mosaic està format per 120 rajoles de diferents representacions sobre la temàtica del mar i la mitologia marina. 

L'artista i escultor rus Dimitry Romanov va presentar la seva gran obra a l'espai Sea Club de l'Hotel Alàbriga de Sant Feliu de Guíxols. Es tracta d'un mural de 30 metres d'amplada en baix relleu amb la figura del pop com a tema central, acompanyat de 120 rajoles de diferents representacions relacionades amb la temàtica del mar en general, algunes fins i tot mitològiques, i que li ha portat 10 anys en crear-les totes.

La figura del pop, la qual té unes dimensions de 17 metres d'amplada, s'ha construït a partir d'un miler d'ampolles de vidre recollides del mar i dels boscos per l'artista i els seus amics i coneguts; i està dotada de llums LED que s'il·luminen a la nit.

L'autor comenta que ha escollit el pop per la seva flexibilitat i gran capacitat d'adaptació al medi, i que els éssers humans hem d'aprendre d'aquesta habilitat de ser més flexibles i tolerants per mantenir una bona convivència en el món.

Tot això ha estat possible gràcies al seu amic i representant, Sergio Garcia, que a través dels seus contactes l'ha impulsat per visibilitzar el seu art al públic i, d'aquesta manera, sigui reconegut, ja que fins ara Dimitry es dedicava només a fer obres per encàrrec dels seus clients.

El mosaic es pot veure tant des del mar de la badia de Sant Pol com des de l'interior del recinte, on es poden observar de més a prop els petits detalls que formen tot el conjunt de l'obra.Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura