Sant Feliu de Guíxols presenta un festival "D'Aquí"

"D'aquí" és el nom del nou festival multidisciplinari de Sant Feliu de Guíxols, que omplirà els Jardins de Juli Garreta del 24 al 26 de setembre. Encara que la programació avui dia no està tancada, el denominador comú de la trobada recau en l'oferta local.

La cultura, el comerç i la gastronomia s'aglutinaran en un sol espai, per tal d'oferir als visitants, sobretot al públic ganxó, una instantània de les propostes que conviuen al municipi. La voluntat, segons apunta el consistori, és allargar la temporada d'estiu.

L'espai estarà estructurat entorn d'un market, on hi haurà una vintena d'estands de comerços i una quinzena de locals de restauració. A les seves immediacions s'instal·laran dos escenaris, per tal d'acollir les actuacions dels músics locals, a més d'una carpa Jam Session.

El festival arrencarà el divendres 24 de setembre, a les sis de la tarda, i s'allargarà tot el cap de setmana fins a dos quarts d'una de la matinada. Serà en el transcurs de diumenge quan l'Associació de Comerciants de Sant Feliu de Guíxols organitzarà una desfilada de moda km 0.

Més enllà de la difusió cultural i comercial, també s'han programat tallers artístics, tastets de vins, espais de dansa, ioga, així com s'habilitarà un espai editorial. Amb la col·laboració de l'Ajuntament, l'Associació de Comerciants i l'entitat Mascanada 6 s'ha tirat endavant la primera edició del festival "D'Aquí", amb la voluntat de donar-li continuïtat en el temps.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura