Torna el Jazz Festival L'Estartit amb el nou escenari del Molinet

INTERVÉ: Genís Dalmau, president de l'EMD de L'Estartit

Tot a punt perquè comenci el Jazz Festival L'Estartit aquest dijous. La cinquena edició d'aquest certamen arriba i ho fa amb dos grans canvis: un d'emplaçament i un altre de format.

La seu principal del Jazz Festival es mou fins a l'extrem del passeig del Molinet. Allà s'hi ha instal·lat una grada amb capacitat per unes 250 persones i un escenari que té com a gran atractiu el fet d'estar rodejat de mar , amb les Illes Medes al fons. L'altra novetat és la de concentrar totes les actuacions en quatre dies consecutius de concerts dobles, de dijous a diumenge, i no en diversos caps de setmana de juliol. 

El dijous 19 tindran lloc les actuacions de O Sister! i Julian Lage Trio; el divendres serà el torn de Bruce Barth trio i Stefano Bollani; dissabte actuaran Albert Cirera and the Tres Tambors i Paolo Fresu, Richard Galliano i Jan Lundgren; i diumenge posaran el punt i final Jonah Smith amb David Soler i Paquito D'Rivera amb el Pepe Rivero Quartet, a més de la cercavila amb The Street of New Orleans i Mark Braud. Totes les nits hi haurà el DJ Max Moya

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura