Laia Llach guanya la primera edició del concurs de cantautors de Verges

Verges

Data: 26/07/2022

La cantautora de la Roca del Vallès, Laia Llach, ha estat la guanyadora de la primera edició del concurs de cantautors de Verges. Tres finalistes van actuar diumenge a la placeta de l'1 d'octubre, després de ser seleccionats per un jurat entre les 14 propostes amb cançons originals que es van presentar al concurs.

Amb només la veu i la guitarra, la cantautora de la Roca del Vallès Laia Llach va impressionar el públic de Verges durant l'actuació de la primera edició del concurs de cançó d'autor en llengua catalana del municipi. La Laia Llach va interpretar quatre peces sobre experiències íntimes i pròpies que inclourà en el seu primer disc que està preparant. Abans de pujar dalt l'escenari explicava per què va decidir presentar-se en aquest concurs i com va començar a endindssar-se al món de la música.

A la final hi van participar els tres concursants seleccionats pel jurat després de rebre 14 propostes. L'Olga Zoet i l'Arnau Serrallonga van ser els altres dos artistes escollits per actuar en directe a Verges a la placeta de l'1 d'octubre.

El públic va tenir un paper destacat i de responsabilitat durant la vetllada i és que la guanyadora es va decidir mitjançant votació popular. Aquest concurs és una de les novetats destacades de l'edició d'enguany de Vespres sota el Campanar que celebra el seu 20è aniversari. El nou concurs sorgeix per potenciar la cançó d'autor, la llengua catalana i els artistes emergent. La intenció és consolidar la iniciativa.

Una altra de les propostes destacades de "Vespres sota el campanar" va ser el Tastem el Món , que després de la parada de la pandèmia es va poder celebrar la cinquena edició aquest dissabte. La festa dedicada a les diferents cultures i tradicions culinàries en què conviu el municipi va tenir un gran èxit de participació, les entrades es van exhaurir amb només 15 minuts.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura