Els focs artificials posen fi a la Festa Major de Palamós

La Festa Major de Palamós, un any més, ha culminat amb els focs artificials de cloenda de la festa major a càrrec de la Pirotècnica Igual, que han tingut una durada d'un quart d'hora. Abans d'arribar a la fi, però, Palamós ha viscut sis dies de festivitat amb activitats per a tota mena de públics.

La programació  es va iniciar el divendres 21 de juny amb el correbars, la cantada d'havaneres i els primers concerts de Barrakes, de Nexe, Diversiones i el DJ Xavi Fdz.

Dissabte van agafar el relleu a aquestes activitats el torneig de Pitch & Putt, el concurs d'arrossos i de cambrers, vermuteo, la presentació del llibre a partir d'ara de la Marta Bellvehí, una visita guiada a l'exposició NU i més concerts a barraques, aquesta nit de Rudymentari, Boom boom Fighters i DJ Gea.

Tot això ja va fer xup-xup a la vila palamosina, però la Festa Major oficialment va començar diumenge a la tarda/vespre amb la plantada de gegants, l'arribada de la flama del Canigó, i el pregó, que aquest any qui va tenir l'honor de fer-lo va ser el regatista palamosí Jordi Cargol. Després del pregó hi va haver, per celebrar la revetlla, foguera, sopar popular, ball, i a barraques les actuacions de Diamond Stick i La Nit del Canet.

El dilluns 24, amb la ressaca de la revetlla, hi va haver activitats per a totes les edats, però sobretot concerts. El concert familiar de la Colla el Pirata, el de festa major amb l'Orquestra Selvatana, el del Miquel del Roig, i finalment a barraques el de la Black Music Big Band i el concurs Gamba Rock 2024.

Aquests van ser els dies forts de la programació, però dimarts encara hi va haver circ, teatre, sortides en caiac, sardanes i concerts. El dimecres, com ja hem dit a l'inici de la peça, es va posar fi a la primera de les festes majors d'estiu de la Costa Brava amb aquest espectacular castell de focs artificials.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura