El Guíxols Flors consolida els Jardins del Monestir com espai multicultural

Intervé: Jordi Vilà, Regidor de cultura

Música, art, concurs i flors. Sant Feliu de Guíxols va celebrar un any  mes l'inici de la primavera amb el Guíxols Flors. Una edició que consolida els Jardins del Monestir com epicentre de la celebració.Més de 4.000 persones van visitar la 65ena edició d'un dels certaments florals més antics de Catalunya

La ciutat ha engalanat sis espais amb  flors amb els Jardins i l'Ajuntament com els més importants. Els jardins no només han tingut ornamentacions florals sinó que també han estat l'escenari multicultural del Guíxols Flors amb diversos concerts en col·laboració amb l'Escola Municipal de Música.

L'Ajuntament s'ha engalanat especialment per l'ocasió i ha estat el receptacle del concurs d'ornamentacions florals, inici d'aquesta festivitat, i que cada any  rep desenes de testos de particulars.

També la placeta de Sant Joan va ser decorada amb motius agraris per part dels usuaris i usuàries del Centre Tramuntana.
Concurs i exposició a banda, el dissabte es va fer una sortida botànica per l'entorn de Sant Feliu per conèixer la flora que hi ha a la ciutat; i diumenge també hi va haver la presentació d'un llibre de Pilar Prim als Jardins del Monestir.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura