La Santa Market clausura la 6a edició amb una xifra rècord

La sisena edició de La Santa Market de Santa Cristina d'Aro ha tancat les portes amb una xifra rècord de visitants mai assolida fins ara. El públic ha estat majoritàriament local -un 63% davant del 37% estranger-, d’una franja d’edat  entre 25 i 45 anys i amb un 67% de públic familiar. D'altra banda, ha suposat la creació de 476 llocs de treball.


La xifra rècord de visitants en la sisena edició de La Santa Market ha pujat als 200.000. D'aquesta manera, s'ha aconseguit assolir un 33% més d'assistents que en l'any 2021. Aquest augment de visitants també ha significat el creixement del volum de negoci en un 52%, fet que suposa un impacte econòmic de 18,6 milions d'euros. 

Després d'un parell d'edicions complicades a causa de les restriccions imposades per la pandèmia, aquest any 2022 ha significat la tornada al 100% a la normalitat. 

La Santa, a més de ser un espai on cada any es presenten més varietat de gastronomia -que en aquest cas s'han presentat 32 possibles opcions-, shopping, música i cultura, també va organitzar de nou i per segon any consecutiu la iniciativa New Talent MINI La Santa, amb el qual Andreíta, una jove cantant que va impressionar amb el seu estil urban convertint-se així en la guanyadora del concurs, tindrà l'oportunitat d'enregistrar un single de la mà de Why Not Music i d'aquesta manera impulsar la seva carrera musical. 

La gala final on es va revelar la guanyadora, presentada per Nando Escribano i Ariadna Giné, va suposar un dels punts àlgids de l'estiu a La Santa, juntament amb el concert 'Els 40 Summer Live'.

En global, La Santa Market ha oferit 100 espectacles culturals gratuïts i un ampli desplegament d'activitats per a nens i adults. 

Degut a l'èxit que La Santa ha aconseguit aquest any, els organitzadors ja tenen la mirada posada en la setena edició, que tindrà lloc del 7 de juliol al 27 d'agost del 2023.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura