El Baix Empordà es prepara per rebre els Reis Mags

Baix Empordà

Data: 04/01/2018

El Baix Empordà es prepara per rebre Ses Majestats Els Reis d'Orient. En poques hores Ses Majestats Melcior, Gaspar i Baltasar visitaran totes les cases per deixar algun que altre regal. Però abans els carters reials i els patges estan recollint totes les cartes on hi han dipositats els desitjos dels més petits de la casa. 

Amb els campaments reials instal·lats des de fa algun dia a diversos municipis, els patges, missatges i carters de Melcior, Gaspar i Baltasar ja ho tenen tot a punt per rebre a partir de la tarda-vespre d'aquest 5 de gener als Reis Mags, ells han estat els dipositaris dels milers de cartes que els nens i nenes els han anat entregant i aquest vigília de Reis és el moment de rebre a Ses Majestats amb les millors gal·les i al ritme de les tradicionals cançons de benvinguda.

Televisió Costa Brava vol acompanyar a tots els nens i nenes a la rebuda dels Reis Mags. A partir de les 7 de la tarda tot l'equip d'Empordà Directe es plantarà a diferents poblacions del Baix Empordà per viure l'arribada dels Reis a la comarca. Les càmeres de Televisió Costa Brava recorreran en directe diferents municipis per veure les seves cavalcades i per poder copsar com es porta a terme aquesta benvinguda que ens permetrà fer una mirada a tot el Baix Empordà i sense moure'ns de casa.

Descobrirem com ens hem portat els baixempordanesos, quins són els regals més demandats i, sobretot, si el carregament de carbó és gaire gran. Amb aquest programa especial de Reis en directe ens podrem endinsar a la nit més màgica de l'any.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura