Calonge es vesteix de Festa Major

Calonge i Sant Antoni

Data: 09/07/2020

INTERVÉ: Albert Fort, tècnic de joventut i festes

L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni aposta per mantenir la Festa Major que es celebrarà del 9 al 13 de juliol. En aquesta edició, s’han programat menys actes, en total una quinzena d’activitats i estarà més pensada per la gent del poble.

El tret de sortida d’aquesta Festa Major serà amb el concert de Miquel del Roig als jardins del castell de Calonge, on es duran a terme la majoria d'activitats. Un espai que més enllà del seu encant, és idíl·lic per mantenir les distàncies de seguretat. 
El divendres 10 de juliol, es produirà la inauguració oficial de la Festa Major. Aquest any, el pregó el farà l’Orquestra Di-versiones. 
Dins la programació trobem actes tradicionals com benedicció de vehicles davant l’església de Sant Martí. També es podrà gaudir de la música de l’Orquestra Montgrins, el grup Ja veus!, i Litus(al cub).  Com sempre també hi haurà activitats pels més petit, com l'espectacle de la companyía Pentina el Gat. Aquest any, però, no hi haurà la Perkufarra, el tradicional recorregut itinerant amb música pel municipi. 
El programa complert de la Festa Major es pot consultar a la web de l'ajuntament.
En paral·lel, durant la Festa Major  també es podran visitar les exposicions que hi ha actualment al castell:  “Realismes Contemporanis” i  “La volta al món en 150 fotografies”.

L’aforament de tots els actes serà limitat per això es requereix que els assistents retirin l'entrada previament a la oficina de Cultura de Calonge o bé a la de Turisme de Sant Antoni.  
Des de l'ajuntament volen recordar que tenen ben present les mesures de seguretat necessàries per evitar la propagació de la COVID-19.  Cal destacar que l’ús de mascaretes serà obligatori, com a mínim en l’entrada i sortida del recinte del castell i per anar al lavabo. 


 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura