Porta Ferrada programa una segona funció de Grease Reloaded pel mateix 31 de juliol

Intervé: Imma Soler, protagonista de Grease Reloaded

Diuen que a la segona va a la vençuda i aquest estiu, Grease Reloaded ha aconseguit finalment fer parada al Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols. I la fita no s'acaba aquí, perquè tan bona ha estat l'acollida del públic que s'ha programat una segona funció de l'espectacle pel mateix 31 de juliol a les nou del vespre. Tota una efemèride per la ganxona Imma Soler que es posa a les sabates de la Sandy per protagonitzar aquesta revisió de la clàssica pel·lícula adaptada en clau de dansa urbana. 

Grease Reloaded és un espectacle per tots els públics de la companyia Supa Staff que va començar ara fa dos anys i que ja ha fet 11 bolus, sempre amb sold out i al voltant de Barcelona. Quaranta anys després de l'estrena de Grease, el show obre de nou les portes del Rydell High School per reviure el romàntic estiu de 1959 per mitjà del moviment. 

Les entrades per la segona funció de Grease Reloaded, prevista al Teatre Narcís Masferrer a les nou del vespre, ja estan a la venda per un preu de vint euros. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura