El Festival de Cap Roig ja ha venut més del 80% de les entrades

Palafrugell

Data: 25/06/2018

Intervé: Juli Guiu, director del Festival de Cap Roig

El Festival de Cap Roig 2018 va camí de ser l'edició amb més públic de la història del certamen. Tres mesos i mig després d'iniciar-se la venda d'entrades ja se n'han venut més de 42.000,  el que suposa més del 80% del total.

Vuit sold-outs: als primers en exhaurir a ritme meteòric les entrades, que van ser Pablo López, Manolo García, Antonio Orozco, Damien Rice i Rosario, s'hi han sumat Morat, amb el seu concert a Calella de Palafrugell el 6 d'agost, Els Catarres, el 9 d'agost, i Roger Hodgson, que portarà els temes de la mítica formació Supertramp el 18 d'agost. A tots ells s'hi estan a punt d'afegir Texas, Sting i Shaggy, James Blunt, Sergio Dalma i Joan Baez

Pel que fa al ritme de la venda d'entrades, l'organització destaca que s'ha mantingut més estable que en altres edicions, en les que després del tret de sortida la demanda baixava molt. Ara, amb l'inici de la temporada turística, esperen un altre boom de vendes. 

El Festival de Cap Roig començarà el divendres 13 de juliol amb Luis Miguel i acabarà amb Andrea Bocelli el 22 d'agost. Per aquelles dates esperen poder parlar, un any més de l'edició més multitudinària. Els números acumulats enguany fins a dia d'avui i el fet que s'hagin programat quatre espectacles més que el 2017 fan sospitar que així serà.  

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura