La Fundació Vila Casas presenta programació d'estiu al Palau Solterra

La programació d'estiu del Museu Palau Solterra de Torroella de Montgrí comptarà amb una triple exposició dedicada a Carles Fontserè, Frank Horvat i Jordi Guillumet i Mònica Roselló

La primera exposició, ·Please don't smile" recopila una vuitantena d'obres d'homenatge als 90 anys del famós fotògraf de moda, que comissarien el mateix autor i Antoni Vila Casas. S'hi pot veure un Horvat inesgotable i polièdric que va més enllà de la fotografia de moda que el va consagrar durant els anys 50 i 60. 

La mostra "Relat cartogràfic" és la cloenda de l'any Fontserè i presenta una selecció de fotografies que documenten la ciutat de Londres amb un mapa imprès a terra on s'hi pot veure els  llocs exactes on es van fer les fotografies. Es tracta d'un retrat d'un Londres en plena efervescència que es recupera d'una època fosca. 

"La vista renuncia" és un projecte que acull dos plantajaments que dialòguen amb el llenguatge arquitectònic com a eix vertebrador obra dels artistes Jordi Guillumet i Mònica Rosselló. 
 
Les exposicions de la Fundació Vila Casas s'inauguraran aquest dissabte i es podran visitar fins el 25 de novembre. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura