El Sant Feliu Fest celebra els 25 anys d'Atzavara, entitat clau de l'escena 'underground'

INTERVÉ: Paula Olivé, membre d'Atzavara

Un quart de segle d'alts i baixos però sobretot de molta música i decibels sumats a Sant Feliu de Guíxols. Atzavara fa 25 anys i aquest cap de setmana ho ha volgut celebrar amb una nova edició del Sant Feliu Fest.

L'associació, amb un pes important dins el panorama més 'underground' de casa nostra, s'ha acostumat a fer mans i mànigues tant a nivell econòmic com logístic per poder portar el bo i el millor de l'escena alternativa a la ciutat ganxona. Ha estat una feina de parar molta atenció a les gires i moviments dels grups i artistes per aconseguir que paressin a Sant Feliu. 

Pel Sant Feliu Fest d'enguany s'han programat dos dies de concerts a l'Atzavara Club amb més d'una desena d'artistes tant nacionals com internacionals. Entre ells representants d'Estats Units, com Heartworms, o d' Alemanya, com Implore. També es volia retre homenatge a la música local amb una actuació celebrada a la ciutat: la del retorn de Bullitt després d'uns anys d'aturada

Des d'Atzavara reconeixen que, a diferència dels primers 2000, ara no és el millor moment per enganxar un gran nombre de públic amb la seva proposta. Veuen que els joves tenen interessos diferents i, per això, les noves fornades d'implicats amb l'entitat intenten obrir mires i apostar per la varietat, això sí, sempre fidels als seus principis i al control de qualitat musical Atzavara. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura