Calonge i Sant Antoni és finalista com a 'Millor poble cultural de l'any'

Calonge i Sant Antoni és finalista als "Premis Poble de l'Any" que convoca el col·lectiu de mitjans de Prensa Ibérica. En el seu cas, en la categoria de Millor Poble Cultural. El període de votació ja està obert. 

Calonge i Sant Antoni s'ha convertit en la primera book town estable de Catalunya i la segona de tot l'Estat espanyol. Amb l'objectiu de revitalitzar el centre històric de Calonge, l'Ajuntament ha impulsat el projecte "Calonge, poble de llibres" que es va inaugurar el desembre de l'any passat. Aquest projecte ha permès obrir 7 llibreries al centre històric de Calonge, en un municipi de només 11.000 habitants.

A banda de les set llibreries, l'Ajuntament de Calonge impulsa també una programació cultural amb el món del llibre com a eix central. Aquesta programació s'organitza en 7 cicles: vi en vers, llibreters VIP, homenéts, llibresons, llibremenuts, essencials i llibrescènics.

Tot plegat ha portat a Calonge i Sant Antoni a posicionar-se com a centre cultural a escala de Catalunya i com una vila generadora de creativitat, coneixement i transformació. Per aquests motius, són finalistes a Millor Poble Cultural dels premis Poble de l'Any.

La votació popular ja està en marxa i es pot fer al web: millorpoble.cat/finalistes. S'allargarà fins al dia 22 de setembre. El lliurament dels premis tindrà lloc el dimarts 27 de setembre, en un acte que es durà a terme al Teatre Kursaal de Manresa.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura