Nits de Jazz inaugura la temporada amb The Rythm Treasures

Intervé: Josep Maria Sauret, Programador Nits de Jazz i Josep Amat, regidor de Cultura

Rythm Treasures va inaugurar el programa d'estiu de Nits de Jazz a ritme de blues i rock'n'roll al Palau d'Esports i Congressos de Platja d'Aro. En un ambient de distanciament social on es van haver de respectar les mesures de protecció davant l'amenaça de la COVID el públic va acompanyar els artistes durant tot el concert.

Els Rythm Treasures van desembarcar amb l'espectacle All Around the World, amb la vista posada en els 'juke joints' i les pistes de ball nord-americanes de la dècada dels 50. Aquest va ser el primer concert d'una temporada de concerts de jazz que s'estendrà fins el 21 d'agost. 

Com a novetat cal retirar prèviament una invitació ja que l'aforament és limitat i és obligatori l'ús de la mascareta. Tot i els inconvenients a conseqüència de la COVID l'organització es va negar a cancel·lar el programa d'aquest 2020. 

El següent torn serà per Sandra Fern Quintet amb la proposta Songs Near the Sea el proper divendres 17 de juliol amb composicions d'artistes reconeguts com Duke Ellington, Cole Porter o George Gerswhin.  
Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura