Manolo García s'entrega al públic de Cap Roig

Palafrugell

Data: 16/07/2018

Cap Roig s'entrega a Manolo García. Feia setmanes que el músic barceloní havia esgotat totes les entrades al recinte de Calella i el recital ofert va estar a l'alçada de les expectatives: una trentena de cançons i dues hores i mitja de concert van deixar a tots els presents ben satisfets. 

García està rodant aquest 2018 amb la gira de presentació del seu setè treball en solitari, "Geometría del rayo", fent sold-out a pràcticament totes les ciutats de l'estat que trepitja. Els seus shows de rock amb reminiscències flamenques i àrabs es caracteritzen per l'energia de l'ex Último de la fila sobre l'escenari. Dona tot el que té al públic i no oblida els seus temes més reconeguts. De fet, dels setze temes de "Geometría del Rayo" en va interpretar nou, i així va poder donar cabuda a una vintena de cançons més. Alguns exemples del darrer treball són "El frío de la noche", "Las puntas de mis viejas botas" o aquest "Humos de abrojos".

El concert, en el que no hi van faltar peces clau com "San Fernando", "Sin llaves"  o "Pájaros de barro",  va servir de punt i apart a l'actual gira de Manolo García. Els músics ara prendran un descans fins a la tardor, quan visitaran algunes grans places com el Palau Sant Jordi o el Wizink Center de Madrid. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura