La marca de garantia Gamba de Palamós és present al Fòrum Gastronòmic de Barcelona

La marca de garantia Gamba de Palamós és present al Fòrum Gastronòmic de Barcelona
Palamós

Data: 19/11/2019

La marca de garantia Gamba de Palamós, impulsada per l’Ajuntament de Palamós i la Confraria de Pescadors del municipi, és present al Fòrum Gastronòmic de Barcelona que es va iniciar ahir i que finalitzarà aquest proper dimecres 20 de novembre.
 
L'estand conjunt de l'Àrea municipal de Promoció Econòmica i Turisme i la Confraria de Pescadors de Palamós, permet la presentació i promoció de la Gamba de Palamós al públic i empreses del país que visiten el Fòrum, conjuntament amb els principals productes alimentaris catalans.

Promoció de la Marca de Garantia Gamba de Palamós
L'objectiu principal de l'acció promocional és poder difondre la marca de garantia Gamba de Palamós, divulgant les empreses que ja en formen part, així com el treball, accions i objectius que s’hi desenvolupen.
 
Actualment hi ha un centenar d’establiments certificats, entre barques d’arrossegament del port palamosí, peixaters, distribuïdors, empreses de transformació, així com restaurants de la vila i també d'altres municipis, entre els quals destaquen restaurants del prestigi del Celler de Can Roca, de Girona; el Casamar de Llafranc, Can Jubany a Calldetenes, el Bo.TiC de Corçà, o bé el restaurant Eth Bistró de Vielha.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura