'Tria la teva tassa' és l'eslògan que aquest any promociona la ceràmica de La Bisbal

Arriba la segona edició del limited edition de ceràmica de la bisbal, on un conjunt de ceramistes del municipi i dels voltants han elaborat una quantitat limitada de diferents dissenys de tasses per poder ser comercialitzades i d'aquesta manera fomentar l'interès per la ceràmica empordanesa. 

'Tria la teva tassa' és l'eslògan que ha protagonitzat la promoció d'aquest any de la segona edició del limited edition de ceràmica de la Bisbal, un projecte que porta com a objectiu convertir aquestes peces en col·leccionables pels ciutadans del municipi i fora d'aquest, ja que un cop venudes totes les unitats fabricades ja no es comercialitzaran més. 

Gràcies a la col·laboració de diferents ceramistes de la marca de ceràmica de la Bisbal, de l'Associació de ceramistes i de diferents comerços del municipi, s'han creat 7 peces amb dissenys diferents  com a mostra del que s'està fent en aquests moments a la Bisbal. Amb la intenció de comercialitzar-les, també s'ha tingut en compte l'elaboració d'un embolcall únic que acompanyi la presentació de les tasses als comerços on dintre d'aquest també pot trobar-se un certificat numerat i de garantia i un quadríptic on s'expliquen els valors de la marca. 

La Marca ceràmica de la Bisbal va ser creada des de l'Ajuntament tal com cita l'alcalde Enric Marquès, per donar impuls a una manera d'elaborar uns productes que respecten els valors de la tradició empordanesa i poder diferenciar-los i fer-se reconèixer de la resta d'obsequis o elaboracions que puguin fer-se als municipis del voltant o qualsevol que vulgui dur a terme una iniciativa semblant. 

Els productors/es que formen part de la Limited Edition 2022 són: Rulduà Ceràmica, Ceràmiques Pantaleu, Ceràmica Ley, Taller de ceràmica Ca l’Eloi, Ceràmica Yuma, Estudi Ceràmic [ba_Ro] i Ceràmica Artesanal LB. Per acabar la presentació de cadascuna de les peces van poder gaudir d'una estona de diversió amb el joc de papiroflèxia que la tècnica de turisme, artesania i comerç de l'Ajuntament de la Bisbal, Anna Sàbat va preparar i que també arribarà als comerços per ajudar als clients a decidir-se per quina de totes les tasses comprar en cas de dubte. 

Finalment, tot i ser una iniciativa que només porta dues edicions, la primera d'aquestes va obtenir un resultat molt bo, tan bon punt que totes les tasses se'n van exhaurir en un temps rècord aconseguint així una plaça com a finalistes als Premis Nacionals d'Artesania i creant una marca que s'espera que continuï fent créixer l'ecosistema ceràmic de la Bisbal

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura