Es presenta la guardonada novel·la "Jo he robat el manuscrit Voynich"

Els escriptors Josep Torrent i Salvador Casas, han presentat la seva novel·la "Jo he robat el manuscrit Voynich", amb la que han guanyat el 6è premi Empordà de Novel·la, i que tracta sobre el robatori d'un fascinant còdex enigmàtic, el manuscrit Voynich, per trobar la solució a un càncer de pàncrees hereditari.

Els escriptors Josep Torrent i Salvador Casas, han presentat "Jo he robat el manuscrit Voynich", obra que ha estat guardonada enguany amb el 6è premi Empordà de Novel·la.

Es tracta d'una novel·la de gènere d'intriga, ficció i negra ambientada en espais de Girona, Bellcaire d'Empordà o els Estats Units, entre altres. Una història sobre el robatori d'un fascinant còdex enigmàtic, el manuscrit Voynich, per trobar la solució a un càncer de pàncrees hereditari.

Pel que fa a l'experiència d'escriure junts, els autors han comentat que ha estat molt positiva, sobretot perquè tenen una manera d'escriure similar.

A la presentació hi han assistit diverses autoritats del Consell Comarcal i de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí.

En finalitzar l'acte, els assistents han pogut comprar el llibre mentre que els autors han fet la signatura corresponent.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura