La Diverbeach inunda Sant Antoni de color rosa

L'orquestra calongina Di-Versiones va obrir la Festa Major de Sant Antoni amb una 'marea rosa' que va superar totes les expectatives. El poder de convocatòria dels qui s'anomenen a si mateixos 'el pitjor grup de versions de la història' va reunir més públic assitent que mai en un dels concerts més esperats de l'any a la Costa Brava: la Diverbeach.

En aquesta ocasió se celebrava la 6a edició de la festa i la proposta de la banda era tenyir de rosa l'Espigó Costa Brava. Per aquest motiu es va demanar que els assistents a la festa portessin roba rosa o qualsevol complement d'aquest color. El públic va vibrar amb les versions més mítiquess del grup com 'La putivuelta', 'Stallone happy heart', 'Matador, 'No llores rompiendo fotos' o 'Me gustas, pero que te den'.

Durant l'actuació de l'orquestra la platja i l'espigó es van emplenar de gom a gom, amb gent de totes les edats en una festa que va superar les previsions d'assistència. Di-versiones va acabar amb 'Europe y nos vamos' una actuació antològica a casa seva i davant un públic fidel que repeteix any rere any a les festes majors dels pobles. Les festes de Sant Antoni s'allargaran fins l'1 de setembre.  


 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura