L'Adrià Puntí més genial a Porta Ferrada

Nit de genialitat al Porta Ferrada. L'Adrià Puntí més autèntic va donar a conèixer per primera vegada els temes fins ara desconeguts del seu darrer treball "Enriu-te'n fins que el cor et digui prou" davant d'una platea plena a l'Espai Port i només alguns privilegiats es van poder fer amb un centenar de còpies. El disc encara no es pot sentir enlloc més.

Tant genuí com Puntí és aquest "Enriute'n fins que el cor et digui prou". En una tarda qualsevol, el músic saltenc es va tancar al seu estudi i es va posar a gravar el que li sortia de dins, fins a completar onze temes. Les cançons van ser presentades a Sant Feliu de Guíxols. Això sí, sense oblidar les peces que, tant amb Umpah-Pah com en solitari, l'han consagrat com un dels nostres músics contemporanis preferits per la crítica i els melòmans.

En un concert sense pausa en què els temes s'entrellaçaven un rere l'altre, sense parar de fumar Puntí no va deixar indiferent a ningú. És d'aquells personatges que, generalment, o s'estimen o no agraden. I, per descomptat, el públic present hi era convençut de que l'estimava. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura