S'inaugura l'exposició de Rosa Serra i Xavier Carbonell al Castell de Calonge

Calonge i Sant Antoni

Data: 02/08/2020

INTERVÉ: Rosa Serra, escultora

Aquest dissabte 1 d'agost s'han inaugurat dues noves exposicions al Castell de Calonge. Una d'aquestes mostres són escultures de la vigatana Rosa Serra, mentre que l'altra exposició comptarà amb obres de pintura del seu marit Xavier Carbonell, d'Olot (1942-2015). Ambdós són autors de reconegut prestigi internacional.

Rosa Serra centra bona part de la seva creació artística en la figura humana, amb un estil caracteritzat per la rotunditat, la solidesa i la simplicitat de formes, treballant materials com el bronze, la marmolina o el polièster. De totes les seves escultures, al castell n'hi haurà 28, algunes d'elles treballades recentment durant el confinament.
En el cas del difunt Xavier Carbonell, va crear més de 1.700 obres i va exposar arreu, des de Nova York a Hong Kong, passant per Venècia, Luxemburg, París, Viena i Buenos Aires, entre altres ciutats. La seva obra cultiva principalment el paisatge i l'arquitectura urbana, la figura femenina i les natures mortes. En l'exposició es podran veure fins a una trentena dels seus quadres.

Així és que l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha apostat un cop més per la cultura. Tot i les circumstàncies actuals, ha celebrat l'acte inaugural de les exposicions al Castell de Calonge tot seguint les mesures sanitàries necessàries.
Ambdues exposicions d'art es podran visitar de dimarts a diumenge i estaran disponibles fins al 13 de setembre així com "La volta al món en 150 fotografies (1825-2016)", una altra mostra que hi ha al castell des de finals de juny. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura