Neix 'Festivals de Calonge, Espectacles tot l'any' en substitució de l'Interludi

Intervé: Ivan Joanals, president del festival

Es presenta la nova cara dels Festivals de Música de Calonge. Després de set anys sota la marca 'Interludi', neix una nova associació que dona al certamen el nom de 'Festivals de Calonge, Espectacles tot l'any'. 

Aquest nou rumb que prenen els Festivals de Calonge, tal i com diu el títol, es dirigeix cap a programar actuacions musicals, però també d'altres arts escèniques al llarg de tot l'any. S'espera una programació variada i la nova direcció del certamen està oberta a propostes de la gent. Els encarregats de 'Festivals de Calonge, Espectacles tot l'any' són calongins i calongines molt vincularts al món de la música i dels escenaris.

De moment s'han conegut ja cinc de les actuacions d'enguany. La primera ha tingut lloc aquest mateix dissabte en el si de la presentació del festival i ha anat a càrrec del duo Jo Jet i Maria Ribot.

El 27 de juliol La Principal de La Bisbal farà un homenatge al compositor calongí Ricard Viladesau en l'any del seu centenari. El 3 d'agost Biflats portarà una mescla del so de la cobla i de les fanfares típiques de l'Europa de l'est. L'11 d'agost les cantants palafrugellenques Neus Mar i Imma Presas presentaran l'espectacle multidisciplinar 'Cromatismes'. Per ara, la darrera actuació programada és la del musical amateur 'Ballant sota la pluja', el 29 de setembre.

Tots els espectacles seran de caire molt popular amb preus màxims de 10 euros i tindran lloc a l'entorn del Castell de Calonge.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Cultura