La cinquena edició de l'Empordanet Escena augmenta el nombre de municipis i espectacles

Des de l'octubre d'aquest 2022 fins a l'abril de 2023 torna l'Empordanet a Escena. Un esdeveniment cultural que per cinquè any proposa una programació estable de teatre familiar els diumenges a la tarda amb circ, titelles o teatre, entre d'altres. La proposta acull companyies de teatre amb espectacles de renom per més d'una desena de municipis baix-empordanesos.

Torna l'Empordanet Escena i ho fa amb una cinquena edició que arriba amb moltes novetats. Més pobles, més espectacles i més descomptes.

Municipis
En les primeres edicions els espectacles feien pas per 7 municipis baix-empordanesos: Albons, Bellcaire, La Tallada, Verges, Colomers, Rupià i Foixà. Enguany s'han sumat a la iniciativa set pobles més, arribant a doblar el nombre de localitzacions on es podrà gaudir de la proposta cultural. Les noves incorporacions són Ullà, Gualta, Serra de Daró, Pals, Forallac, Cruïlles-Monells-Sant Sadurní de l'Heura i Corçà.

La proposta vol contribuir a generar moviment cultural als pobles petits, cohesionant esforços dels diferents municipis en una programació conjunta. L'objectiu és crear nous públics, tot afavorint a la circulació d'espectadors entre els diferents pobles i consolidant la indústria cultural als petits municipis.


Espectacles
La cinquena edició oferirà doncs un total de 14 espectacles. Arrancarà el 2 d'octubre a Rupià amb ¡Qué buen día! De la Companyia Maite Guevara, i finalitzarà el 30 d'abril a Gualta amb Kasumay de la Cia. Circo Los. Més enllà d'aquestes dues representacions, a la resta de municipis hi actuaran les companyies Samfaina de Colors, Inspira Tearte, Marcel Gros, La pera llimonera, Txema Muñoz, Txo Titelles, Perro Azul, Ortiga, Les Bianchis, Anna Roca, Farrés Brothers i Pere Hosta.


Descomptes
Les entrades ja estan disponibles al web de l'esdeveniment. Enguany s'han posat a disposició de les famílies dos abonaments de temporada: l'abonament top, amb el qual es podrà accedir a tots els espectacles a un preu de 35 €, i l'abonament 10, amb el que -a un preu de 30 €- es podrà escollir entrar a deu dels catorze espectacles.

La cinquena edició de l'Empordanet Escena s'ha presentat a la Sala Polivalent de Corçà.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura