Claudi Casanovas exposa 'Pedrets and All Shall Be Well' al Terracotta Museu

Intervenen: Claudi Casanovas, artista / Xavier Rocas, director del Terracotta Museu

L'exposició 'Pedrets & All shall be well' de Claudi Casanovas és una de les grans notícies de la temporada al Terracotta Museu de la Bisbal d'Empordà. El primer dels tres àmbits que la integren està dedicat a mostrar una part de les peces que composen el "Jardí de la lluna plena".

La mostra segueix amb la sèrie "All shall be well" que s'exposa per primera vegada basada en la revelació de la mística religiosa Juliana de Norwich, segons la qual la divinitat li promet que tot acaba bé. Engloba  un compendi de retrats que reflexionen sobre el buit i la mortalitat de l'individu. 

L'exposició mostra també una selecció de deu fotografies que ensenyen el procés de creació, cocció i instal·lació de la peça “Als vençuts”, un monument en memòria als republicans morts durant la Guerra Civil. 

Pel Terracotta Museu, aquesta mostra és un pas de prestigi per posicionar la seva oferta.

Claudi Casanovas és un els ceramistes catalans amb major reconeixement internacional, que al 1992 va obtenir el Gran Premi del Concurs Internacional de Ceràmica de Mino (Japó), el més prestigiós guardó que pot obtenir un ceramista.

Té peces en col·leccions de nombrosos museus d’art d'arreu del món com l'Hermitage Museum de Sant Petersburg o el Victoria & Albert Museum de Londres. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura