Els artistes ganxons obren les portes dels seus tallers

Intervenen: Jordi Vilà, regidor de Cultura de Sant Feliu de Guíxols / Nei Albertí, artista

Sant Feliu de Guíxols es reivindica com a ciutat d'artistes. Enguany el municipi ha celebrat una vegada més el Dia Internacional de l'Art i ho ha fet amb la principal novetat de l'obertura dels tallers dels creadors locals

A Sant Feliu hi conflueixen diversos valors creatius amb noms de molta solvència, alguns de més coneguts i altres de més emergents. Independentment del reconeixement a títol individual, però, el que s'ha volgut posar de manifest ha estat el pes de la creació artística en si mateixa dins la societat i la seva capacitat transformadora.

Per la seva banda, els artistes ganxons han vist en aquesta iniciativa d'obrir les portes dels seus tallers una oportunitat de donar a conèixer la seva obra de forma més propera i contextualitzada que en les sales d'exposicions i galeries. Conèixer l'artista i com treballa aporta significat a l'hora d'entendre les seves creacions. 

Al llarg de diumenge s'han pogut visitar una desena de tallers i veure de prop el treball de més d'una quinzena d'artistes guixolencs. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura