Apalanca't, el chill-out de Festa Major per una festa lliure i responsable

Apalanca't, el chill-out de Festa Major per una festa lliure i responsable
Palafrugell

Data: 13/07/2018

Palafrugell podrà gaudir durant les nits de Festa a la Nit del chill-out Apalanca’t al recinte de barraques. Aquest espai, pensat per fer prevenció i reducció de riscos associats a la festa, comptarà per tercer any consecutiu amb la col·laboració dels alumnes del curs d’agents joves de salut, formats durant el curs 2017-2018.

L’Apalanca’t és una zona amb coixins per relaxar-se i conversar on s’hi pot trobar jocs i informació sobre sexualitat, drogues, diversitat sexual i de gènere, sexisme, alimentació, gestió emocional i xarxes socials, horaris del bus nocturn, contacte del servei de taxi, etc. Disposa, també, d’un alcoholímetre, preservatius, filtres per reduir el consum de nicotina, còctels sense alcohol i ulleres simuladores.

Com a novetat d’aquest any, s’ha creat el “Punt Lila” (situat al costat de l’escenari) que restarà obert les quatre nits de barraques des de l’inici fins al final de festa amb la finalitat de donar informació i atendre les possibles agressions sexuals que es puguin donar. Al mateix temps, i després de l’èxit de l’any passat, es portarà a terme la campanya “A Palafrugell No és No” on els i les joves podran fer-se fotos al fotoreclam amb el lema #apalafrugellnoésno, recollir el braçalet i adhesius de la campanya. La iniciativa és possible gràcies a la coordinació entre l’Àrea de Joventut, el Punt Jove de Salut, l’Espai Dona, l’Àrea de Benestar Social i la Policia Local de l’Ajuntament de Palafrugell.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura