Els Reis d'Orient omplen el Baix Empordà de regals

Baix Empordà

Data: 08/01/2024

El dia 5 de gener a Televisió Costa Brava vam viure una nit molt màgica amb les Cavalcades de Reis, i avui volem recordar com van ser les arribades de Ses Majestats als diferents municipis de la comarca on vam estar en directe.

El passat divendres Melcior, Gaspar i Baltasar van arribar molt emocionats a tots i cada un dels municipis del Baix Empordà i molt contents de la rebuda que es van trobar en cada un d'ells.

Des de Televisió Costa Brava vam poder viure aquest moment tan màgic i també parlar tant amb Ses Majestats i els patges reials com amb diferents nens i nenes de la comarca en pobles com Palafrugell, Palamós, Platja d'Aro, Sant Feliu de Guíxols, Calonge i Sant Antoni, Santa Cristina d'Aro i Begur.

Després de les Cavalcades, aquest dissabte els baixempordanesos es van llevar ben d'hora per baixar al menjador a obrir els regals que els havien deixat sota l'arbre. Hem sortit al carrer perquè ens expliquin què és el que els han portat, i sembla que han predominat els videojocs i els jocs de taula.

Avui, després de totes les festes de Nadal i d'aquest cap de setmana en el que han pogut aprofitar per jugar amb totes les joguines i regals nous, ha tocat tornar a l'escola per explicar-ho als companys de classe i als professors i professores.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura