L'Estartit dedica el 13è Beatles Weekend a 'Yellow Submarine'

INTERVENEN: Rod Davis, The Quarrymen // Ramon Moreno, director de Beatles Weekend

El d'Abbey Road, a Londres, és possiblement el pas de peatons més famós del món. Aquest cap de setmana a L'Estartit el van homenatjar amb una instal·lació al carrer Santa Anna. El motiu: el 13è Beatles Weekend.

Enguany el cap de setmana dedicat a la banda de Liverpool, un clàssic ja a l'Estartit, s'ha centrat en els cinquanta anys del film "Yellow submarine" i ha tingut a Rod Davis com a estrella convidada. Davis i John Lennon van formar The Quarrymen quan anaven a l'escola. Aquest grup serviria d'embrió del projecte que Lennon, amb Paul McCartney i George Harrison batejarien com a The Beatles, la banda de rock que, per molts, més atemporal i universal ha acabat resultant. 

Algunes de les activitats més destacades d'aquest darrer Beatles Weekend han estat les xerrades de Rod Davis, l'exposició de merxandatge relacionat amb "Yellow Subamrine" i, lògicament, els diversos concerts del programa, com per exemple, els tributs de British Invasion, el concert infantil de la Yellow Submarine Band, el Magical Medes Tour amb música en directe sobre l'embarcació Nautilus, o el cant coral de Les veus de l'Estartit.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Cultura