Sant Feliu celebra Sant Antoni Abat amb l'espectacle eqüestre de Santi Serra

Sobre la sorra de la platja ganxona i amb la bellesa de la badia com a escenari, Santi Serra ha captivat el públic amb el seu espectacle eqüestre. Centenars de persones s'han esperat al final de la celebració de la festivitat de Sant Antoni Abat per veure ballar, saltar i jugar aquests cavalls. Un espectacle que ha posat fi a una jornada on els animals han estat els grans protagonistes.

La Festivitat de Sant Antoni Abat es commemora el dimarts 17 de gener, tot i que són moltes les poblacions com Sant Feliu de Guíxols que desplacen la seva celebració al calendari per comptar amb el màxim d'assistents possibles. Històricament s'ha associat Sant Antoni com el protector de les bèsties davant d'epidèmies i maleficis i per això cada any tothom qui ho desitja pot portar a beneir la seva mascota.

Al matí la jornada ha començat amb el recorregut dels Tres Tombs i en acabat han estat les mascotes dels ciutadans les que han estat beneïdes per un rector. A part de l'espectacle eqüestre aquest any se n'ha sumat un altre. un espectacle caní que ha fet participar a nens i nenes.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura