Wiliam Christie, Lea Desandre i Thomas Dunford actuen al Festival de Torroella

William Christie, Lea Desandre i Thomas Dunford han actuat aquest dimecres a l'escenari del Festival de Torroella, creant així una gran actuació d'òpera però amb diferents aspectes d'humor i molta expressió facial. 

La jove mezzosoprano Lea Desandre, una de les noves veus del barroc i el classicisme amb més projecció, s'ha presentat aquest dimecres 10 d'agost al Festival de Torroella de Montgrí acompanyada per William Christie, que la va descobrir a la seva acadèmia per a joves cantants 'Le Jardin des Voix', i pel llaütista Thomas Dunford, que s'ha convertit amb el seu propi grup en un dels fidels acompanyants d'aquesta mezzosoprano de veu precisa, molt expressiva, refinada i intel·ligent. Presenten un programa de música francesa que sota el títol 'Receptes d'Amor' barreja melodies, àries barroques i fragments d'operetes de diferents artistes i intèrprets francesos.

William Christie és considerat com una de les figures més grans i importants de la música culta actual. William, tot i seguir una carrera actualment més independent, ha sigut director d'Orquestra, musicòleg i professor de francès. Lea Desandre de petita es va interessar per la dansa, però als 12 anys, impulsada pel seu professor de música, es va incorporar al cor infantil de l'Òpera de París, fet que li va fer-se enamorar de la música. Finalment, Thomas Dunford, Nascut a París, va descobrir el llaüt als nou anys gràcies a la seva primera professora. Va finalitzar els seus estudis l'any 2006 al Conservatori de París, quan va obtenir un 1r Premi amb honors per unanimitat a la classe de Charles-Edouard Fantin.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura