Els Jardins del Monestir es converteixen en el Passatge del Terror

L'arribada de la castanyada i el Halloween és sinònim de Passatge del Terror a Sant Feliu de Guíxols. Després de la seva suspensió l'any 2020, els Jardins del Monestir s'han tornat a convertir en un espai on diversos monstres convivien amb els visitants que hi passejaven amb entusiasme.

Les ganes per gaudir de l'activitat eren evidents entre els veïns, que des de l'obertura feien cua per poder-hi entrar. Un cop dins hi trobaven exorcistes posseïts, morts vivents i diversos fantasmes que apareixien per tots els racons dels jardins. Al passatge tampoc hi va faltar l'actualitat amb la presència dels soldats de la sèrie "El joc del calamar" i la nina que marca el joc amb el ritme "Llum vermella, llum verda", escena que va convertir als participants en protagonistes de la serie .

Durant tot el recorregut, crits de por però també molts riures d'uns assistents que van disfrutar des del plrimer moment l'experiència. La bona feina de la decoració va comportar que la tranquilitat habitual dels jardins es convertís en un lloc de calma tensa pel públic que mirava amb expectació tot el seu voltant.

L'activitat, organitzada per l'Associació de Festes ganxones, vol recuperar l'èxit dels anys anteriors i tornar a portar l'esperit de Halloween al municipi. Per entrar-hi, era necessari adquirir l'entrada prèvia a diferents comerços de la localitat. El passatge del terror es podrà visitar durant tot el cap de setmana amb entrades prèvies.

A banda del Passatge del Terror que es pot visitar durant tot el cap de setmana, a Sant Feliu de Guíxols també s'han programat altres activitats com els Tallers de carabassa a la Placeta Sant Joan i diferents jocs gegants. A causa de la pluja, la castanyada popular, el contacontes i els diferents tallers de la Placeta Maragall se celebraran el pròxim 1 de novembre al mateix indret amb el mateix horari establert.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura