El Flors i Violes fa que Palafrugell respiri cultura

Palafrugell

Data: 28/04/2024

El Festival Flors i Violes ha celebrat la seva 15a edició amb una programació de més de 100 activitats. El centre de Palafrugell s'ha omplert de decoracions i espectacles d'arts escèniques i concerts com els de Figa Flawas i la Ludwig Band a la Plaça de Can Mario. També hi ha hagut activitats culturals a molts edificis de la ciutat com la Fàbrica Vigas i l'Església dels Dolors. Un festival que busca arribar a tots els públics i que, tot i la pluja, ha aconseguit captar l'atenció de veïns i visitants.

El Flors i violes ha omplert Palafrugell de propostes culturals durant tot el cap de setmana. La 15a edició del festival ha tornat a decorar els carrers del centre de la ciutat i ha programat concerts a diferents espais del municipi. Una programació que cada any aposta per artistes de més renom nacional que complementen els espectacles de formats més petits a diferents equipaments locals.

Una d'aquestes actuacions ha estat la de Figa Flawas. Els de Valls han omplert la plaça de Can Mario en la primera nit del Festival. Han presentat el seu últim disc La Calçotada davant un públic palafrugellenc molt entregat.

Qui també ha pujat a l'escenari de Can Mario ha estat La Ludwig Band amb el disc Gràcies per venir i l'artista calongí Dea Infamous, que ha presentat el seu àlbum Stand by. D'artistes locals també n'hi ha hagut a espais com l'Esglesia dels Dolors, on hi han tocat l'Anna Caner i Koko de Murga.

El Flors i Violes també ha comptat amb cercaviles i espectacles d'animació, aconseguint que tothom pogués trobar un atractiu per gaudir del festival.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura