Catarres i Suu dominen l'escenari de Porta Ferrada

Aquest dilluns a Porta Ferrada hi ha hagut les actuacions de Suu i Catarres, una d'elles, concretament la de Suu, que tot i ser d'una hora, va aconseguir fer ballar al públic molt intensament. Catarres com sempre no va aconseguir que ningú es quedés assegut i va convertir porta ferrada en una gran festa. 

Tot i que només va ser una hora de concert, la cantautora catalana Suu va arribat a l'escenari de Porta Ferrada aquest dilluns amb moltes ganes i il·lusió, afirmava no poder creure's encara que el públic conegués i cantés les seves cançons. Cançons conegudes que no hi podien faltar van ser interpretades com 'Barcelona Tropical' 'tant de bo' a cappella conjuntament amb el públic. Com a proposta d'aquest any, la catalana va presentar el seu tercer i darrer treball discogràfic anomenat 'Karaoke' interpretant alguns temes com una versió diferent de 'Enamorado de la moda Juvenil', 'Tu a menorca i jo a l'escala' amb la participació del públic enlluernant l'espai amb les llanternes dels mòbils i finalment 'Eres un temazo' acompanyat d'una reivindicació LGTBI.

Qui també va deixar el públic eufòric i el moment més esperat de la nit va ser l'actuació dels Catarres, els quals van començar molt fort amb tres de les seves cançons més exitoses, 'Animals', 'fins que arribi l'alba' i 'Big Bang'. A més de les tradicionals, van presentar el seu últim àlbum 'diamants', amb el qual van baixar a ballar amb el públic i els hi van fer saltar plens d'energia. Després d'interpretar algunes cançons com 'La ferida' i 'La porta del cel', el públic va demanar molt insistentment la cançó 'Jennifer', la qual finalment no va ser interpretada fins al final del concert. Finalment, els temes que van tancar la nit van ser 'Huracans' i 'Diamants'. Èric Vergés, Guitarra i veu del grup, es va deixar anar la melena i afirma que el públic els hi va fer tremendament feliços.


Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura