Arriba la 36a edició del Concurs d'Arts Plàstiques de Begur

Begur

Data: 01/07/2021

Aquest estiu arriba una nova edició, concretament la 36a, del Concurs d'Arts Plàstiques de Begur, un dels certàmens artístics amb més bagatge i de referència arreu del territori.

La novetat d'aquest any, encara que es segueixi mantenint l'essència d'anys anteriors, es basa en la possibilitat que el guanyador del premi a millor artista local tindrà la possibilitat d'exposar la seva obra a Begur durant el 2022. Anteriorment, només hi tenia dret el guanyador absolut del certamen. A més, els veïns i veïnes seran els encarregats de decidir el guanyador del concurs a través d'una votació popular de 5 obres escollides prèviament per un jurat tècnic/artístic, per tal de mantenir l'alt nivell del certamen.

Aquest any s'esperen trobar successors per a Albert Giménez Torrent i Miquel Vilà, els guanyadors de l'any 2020.

Les obres finalistes, prèviament entregades del 9 d'agost al 2 de setembre, s'exposaran del 15 de setembre al 23 d'octubre a la Sala d'Exposicions del Centre Cultural Escoles Velles. Els visitants les podran puntuar de manera individual fins al 16 d'octubre per tal d'obtenir el guanyador dels 1.500 euros.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura