El Carroussel Costa Brava 2022 comptarà amb 25 colles participants

Palafrugell

Data: 03/06/2022

Les 60 s Festes de Primavera ja fa una setmana que estan en marxa, però el seu plat fort arriba aquest diumenge 5 de juny. Serà el primer any del Carroussel Costa Brava com a Element Festiu Tradicional d'Interès Nacional i hi participaran un total de 25 colles.

Tot a punt per treure carrosses i comparses pels carrers de Palafrugell. El que han estat preparant durant tots aquests mesos els carrossaires a la nau veurà la llum aquest diumenge a partir de les 5 de la tarda.

En aquesta 60a edició, 25 colles participen al Carroussel Costa Brava, declarat Element Festiu Tradicional d'Interès Nacional, repartides en diferents grups: carrosses inèdites, comparses inèdites, carrosses no inèdites, comparses no inèdites i animació.

La categoria amb més gruix de participants serà el de carrosses inèdites amb vuit colles locals: EKSI, Els Incorrectes, Garnatxa, Tot al 17, Dàlmates, Diversàlia, Imaginació i Confetti. De comparses inèdites seran quatre, també totes locals. Desfilaran Els Trompats, The Queens, Imparables i Associació Llatina de Palafrugell.

Com és habitual faran el recorregut des del carrer de Torroella fins al carrer de Barris i Buixó. Després es farà la tradicional plantada de carrosses per tal que tothom es pugui acostar a veure-les de prop i es donaran a conèixer els guanyadors escollits pel jurat en les diferents categories amb el Lliurament de premis del 60è Carroussel Costa Brava.

Enguany també es recupera el fi de festa, que serà amb l'Orquesta Maribel. És un dels set concerts que ha organitzat el Festival Ítaca dins la programació de les Festes de Primavera.

Comentaris (1)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

jennifer duquefa 35 dies
Como verlo online vivo enque canal???


Més articles de Cultura