Zahara clausura el White Summer de Pals

Pals

Data: 26/08/2019

Intervé: Zahara, cantant

La cantant Zahara va ser l'encarregada de tancar el White Summer de Pals amb un concert que va atraure els fans de l'artista en un espectacle diferent. No només hi havia música sino que s'oferia una experiència en un entorn privilegiat amb una gran varietat gastronòmica i de venda de productes artesans.

Zahara va fer gala del repertori del seu disc 'Astronauta' i va valorar el fet de ser la última actuació d'un festival pel qual han passat grups del pop en ascensió com Novedades Carminha, la Casa Azul, Viva Suecia o Cupido. La cantant madrilenya va valorar positivament el fet de poder actuar en un espai tranquil i privilegiat com el que ofereix el White Summer.

Zahara es troba en el millor moment de la seva carrera i cada vegada reuneix un públic més fidel. La proposta de l'artista de cara al futur és renovar-se any rere any, més que treure singles i discs periodicament. L'artista acabarà la seva gira d'estiu amb concerts a Guadalajara, Cascante, Eivissa i Granada per encarar el setembre amb una nova gira per sales de tot el país.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura