El jove grup Sant Andreu Dixie Band clou el cicle de Concerts d'Aro

Des del piano fins a la sarsuela, el cicle Concerts d'Aro demostra un any més, que els estils molt diversos i la qualitat dels artistes converteixen aquest esdeveniment en un seguit d'espectacles amb molt bona crítica per part del públic. Aquesta vegada, l'última actuació ha estat a càrrec del jove grup de jazz Sant Andreu Dixie Band, que han causat una gran acollida entre el públic.

Després de dues setmanes centrats en la música clàssica, el cicle Concerts d'Aro finalitza l'edició del 2023 a l'espai Ridaura, amb la joveníssima formació musical sorgida de la prestigiosa Sant Andreu Jazz Band, la Sant Andreu Dixie Band.

Així, amb un repertori principalment tradicional amb el dixieland com a estil protagonista, un gènere molt popular entre els amants del jazz, el jove grup de músics de la  Sant Andreu Dixie Band, han ofert un espectacular concert dirigit pel reconegut músic Joan Chamorro.

De fet, aquesta banda de música jazz, Sant Andreu Jazz Band, neix l'any 2006 a l'Escola Municipal de Música de Sant Andreu a Barcelona, i des de llavors ha actuat arreu de Catalunya en diversos festivals i locals mítics com són el Jamboree, el Palau de la Música o l'Hotel Casa Fuster.

Amb tot, i coincidint amb la finalització del cicle d'enguany, que va començar el maig passat amb l'actuació del duet de la pianista i cantant Lucia Fumero i el contrabaixista Horacio Fumero, el cicle ha continuat amb la pianista Clara Peya, el duet d'Albert Guinovart amb la flautista Elisabet Franch i una actuació dedicada a la sarsuela,entre d'altres, demostrant un any més, que el festival ha estat un èxit de públic i crítica, atesa la qualitat dels artistes, d'estils molt diversos, i la concurrència de públic.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura