Castell-Platja d'Aro atrau milers de persones per Nadal

Els 8.500 visitants del pessebre vivent de Castell d'Aro i els més de 6.500 infants que van passar pel Mar dels Nens certifiquen que el municipi és un punt d'atracció durant les festes nadalenques.

Un any més i ja en van 60 durant el Nadal el paratge de La Coma de Castell d'Aro es converteix en un autèntic pessebre vivent. Durant un quilómetre i mig de recorregut 400 figurants donen vida a una trentena de quadres que van des de les escenes bíbliques a representacions dels oficis artesans i agrícoles més arrelats a la zona.  El Pessebre Vivent és l'activitat estrella del Nadal a Castell d'Aro i serveix per acostar a milers de persones fins al municipi que tenen en la represetació pessebrista una de les cites incondicionals de les festes. 

I si aquesta és una activitat per a tota la família, els més petits de la casa s'esperen amb moltes ganes el 27 de desembre que és quan arrenca el Mar dels Nens. Tallers, jocs i inflables conformen aquest parc infantil per a nens i adolescents d'entre 2 i 14 anys. Pel Palau d'Esports i Congressos hi van passar fins a 6.500 nens i nenes que van trobar en aquest espai una bona manera d'omplir una estona de les vacances escolars.


 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura