Diumenge obre la mostra de composicions nadalenques al Castell de Benedormiens

Diumenge obre la mostra de composicions nadalenques al Castell de Benedormiens
Diumenge s'inaugura al Castell de Benedormiens de Castell d'Aro la mostra de les obres participants en el 40è Concurs de diorames, pessebres i composicions nadalenques i dels treballs de Nadal de les tres escoles de Primària del municipi (Vall d’Aro de Castell d’Aro; i Fanals d’Aro i Els Estanys de Platja d’Aro). L'exposició estarà oberta del 22 de desembre al 6 de gener, en entrada lliure: 22, 25 i 26 de desembre, 1 i 6 de gener (17-21 h); 28 i 29 de desembre i 4 de gener (11-13 h i 17-21 h) i 5 de gener (11-13 h).

Durant la inauguració (diumenge a les 18h) es farà el lliurament de premis. El mateix diumenge a les 19h obre portes el Pessebre Vivent.

La convocatòria, impulsada per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, inclou en la modalitat de pessebres sis categories: tres d’Adults (dues en funció de les mesures de la proposta -entre 2 i 4 m2 o 8 m2- i amb els materials més tradicionals -molsa, guix, fusta, suro, fang, plantes, etc.- i una d’entre 2 i 4 m2 per a tècniques plàstiques alternatives), dues d’Infantils (fins a 8 anys i de 9 a 13 anys), una de Juvenil (de 13 a 17 anys) i una per a Entitats i Associacions. En l’especialitat de diorames - pessebres presentats en una estructura o caixa que normalment incorporen l’observació des d’una finestra- hi ha dues categories segons les mesures: més d’un metre de fondària i d’amplada (1r i 2n Premi) i de menys d’un metre de fondària i amplada (nou Premis). Darrerament en composicions nadalenques - creacions artístiques populars, decoratives i originals a l’entorn del Nadal- hi ha categoria única oberta a tothom, amb sis premis.

Més enllà d’aquest concurs i exposició i de la representació del Pessebre Vivent altres activitats de Nadal programades al municipi són: Gran Sorteig de Nadal amb la possibilitat de guanyar -amb la compra mínima de 20 euros en el centenar d’establiments adherits- un Kia Stonic, una bicicleta elèctrica tot terreny o diversos lots de regals (fins al 4 de gener 12 h); Pista de Gel a la Plaça dels Estanys (proper cicle d’obertura: del 20 de desembre al 6 de gener); Túnel de llum i so amb espectacle musical al carrer Miramar de Platja d’Aro (fins al 6 de gener), exposició d’obres del 40è Concurs de diorames, pessebres i composicions nadalenques al Castell de Benedormiens i a l’Antic Casino de Castell d’Aro (del 22 de desembre al 6 de gener), Parc Infantil El Mar dels Nens al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro per a infants de 2 a 12 anys (del 27 al 30 de desembre i del 2 al 4 de gener) o Campament Reial a la Plaça dels Estanys i Cavalcada dels Reis de l’Orient a Platja d’Aro i Castell d’Aro on el Rei Baltasar i tota la seva comitiva s’adhereixen a la campanya #baltasardeveritat, i cap d’ells estarà pintat (diumenge 5 de de gener).

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura