L'Estartit torna a convertir-se en una vila pirata

La platja de l'Estartit va tornar a ser l'escenari del desembarcament pirata de la Festa Pirates i Corsaris. Amb la gent esperant a la sorra i als carrers, els pirates van tornar a arribar a la localitat envoltats de foc, fum i tambors. Un esdeveniment que, més enllà de l'arribada pirata, va programar activitats durant tot el cap de setmana perquè la pirateria fos l'element principal de l'Estartit durant els tres dies.

Els pirates van tornar a conquerir l'Estartit, desembarcant al port i passejant-se pels carrers principals del centre. Amb la platja del port plena de gom a gom, el desembarcament va engrescar grans i petits que miraven l'espectacle expectants del que podia passar. Una arribada a l'Estartit que va tornar a ser com les d'abans: teatre, foc i coets que van il·luminar la nit. Un moment que tant el públic com l'organització esperava des de feia molt temps, ja que els permetia recuperar l'essència de la fira.

Un cop fet el desembarcament, el Correfoc va guiar a pirates i ciutadans per tot el passeig marítim fins al Freu. Acompanyats pels Voltors, els Pirat's del Foc van guiar el vaixell pirata entre la població, que tornava a gaudir d'un dels grans espectacles de l'Estartit.

La Fira Pirates i Corsaris a les illes Medes va portar diverses activitats a l'Estartit durant tot el cap de setmana. L'espai del petit pirata va ser un dels grans atractius, ja que oferia un espai on entrenar-se per ser un bon pirata. També hi va haver tallers familiars i de treballs manuals, hores del conte, espectacles i animació al carrer. Un programa que busca ser atractiu per a totes les edats i mantenir viu l'esperit pirata dins de cada visitant.

Una organització que feia mesos que preparava el gran desembarcament i que valora que el públic s'acosti a l'Estartit cada any per veure l'espectacle.

A la sala de l'EMD també es va poder visitar l'exposició "Els aliments viatgers" per veure com la pirateria i el comerç són dues influències de la nostra alimentació.

Una Fira Pirates i Corsaris que va decorar els diferents carrers de la zona comercial, fent que l'Estartit tornés a respirar com un poble pirata.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Cultura